Min Film:)

Jag har gjort en liten film som presentation:P

Hoppas ni gillar d ni ser BRUDAR ;) /// Mr Big "Eros"

Hejsan!

Vår matte brukar följa vår blogg och gav förslaget att vi som skriver den borde göra en presentation av vilka vi är. Och då passar de kanske bra att jag som är nyast börjar. Hihi..

Jag är döpt till Pommerac Anemon men kallas för Lycka.
Min ålder uppnår till hela 9½vecka. Jag har bott här hos min nya husse och matte i lite mer än en vecka.

De är faktiskt ganska snälla varelser(vågar inte skriva ngt annat då jag vet att min matte läser d jag skriver) :)

Lite läskigt var det till en början att bo här. Jag var inte riktigt van vid större hundar. Och tro inte på tusan att jag skulle bo tillsammans med en stor amstaff. Det gjorde ju inte saken bättre att jag hade hört att de kunde vara farliga. Jag tyckte det var skit läskigt när hon tittade på mig så jag skrek rakt ut. Idag vet jag bättre:) hon är jätte snäll, fast ibland han hon vara lite burdus... men hon är ju bara valp hon oxå säger husse och matte. 

Jag älskar att busa med Bogart han är skit kulig, men matte och husse pratar om att han ska säljas :( 
Jag är en ganska självständig vavva men det är aldrig helt fel att liggaoch mysa med matte.

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva om...
Bilden är 2v gammal så jag ser inte riktigt ut så idag, mina öron står nu rakt upp :) Som ni kanske ser så kommer jag till skillnad från resten av gänget här bli långhårig.
Nu vet ni lite om vem jag är, och ni kommer höra mer från mig det lovar jag. Kramar /// Lycka


Fårskalle!


FÅR
+
OLYMPIA

=
FÅRSKALLE

// SALLY

Penicillin & syskonbus

Har varit hos tant veterinär idag :( Fick stå på ett bord, ganska läskigt faktiskt. Tanten tog en vass sak och skrapade på min hud för att kunna se om jag hade något skit i den som gör att jag har utslag.  Hon hittade ingenting till min mattes och uppfödares stora lättnad. Men jag fick penicillin som jag ska äta i 3v och sen ska jag tillbaka dit igen, fy, blä och usch. Matte köpte något schampo som jag ska badas i 2ggr/v också.


Efter att jag hade fått vara på det där äckliga bordet fick jag träffa tre av mina syskon. Maja, Alva och Bobbas. Alla var mycket större än mig, men stark som jag är brottade jag ner dem ändå. Alla tyckte att min framstjärt luktade jätte gott och de var jätte snälla och hjälpte mig att tvätta den :P Maja försökte hoppa på mig bakifrån och göra valpar, fattar inte hur hon tänkte? För det 1:a är vi båda tikar och för det 2:a så är vi ju syskon, skärp till dig Maja.


När vi stod utanför veterinären så pratade matte och uppfödarna jätte mycket om hur snygg jag var. Lite pinsamt blev det, visst jag vet att jag är snygg men de behöver inte prata så högt och mycket om det när andra hundar är med.

Aja, nu ska jag sova ett tag. Har varit en jobbig dag, med både veterinär  besök och första dagen på löpet.
Natti Natti/ Olympia


Kvinna???

Min matte säger att jag blivit "kvinna", varför?
Vi var och hälsade på hos mina foxkompisar och efter lite bus la jag mig för att vila medans min matte drack kaffe. När vi skulle gå hem frågade hon om Peggy löpte eftersom det var lite blod där jag legat. Men det visade sig att blodet kom från mig? Jag har börjat löpa vid 5månades ålder. Lite i tidigaste laget tycker min matte. Min matte tyckte att det var skönt på ett sätt oxå, eftersom att jag har några konstiga utslag på min kropp :( Jag märker inte av dem, de kliar inte utan de finns bara där. Men min matte och husse har varit rätt så oroliga över dem.

Nä, nu måste jag sluta skriva för ska i väg till och kolla upp min hud kl. 14.30. Återkommer senare med vad veterinären sa. Ha det gött så höres vi senare. kram och slick i ansiktet /// "kvinnan" Olympia

RSS 2.0