Utflyckt + mer utflyckt :)

Skulle egentligen ha skrivit igår men var helt slut efter alla äventyr. Så därför skriver jag idag istället.

Igår var vi först ut på en lång promenadi skogen, såg att Olympia hunnit skvallraom den redan. Men nu ska ni få min syn påupptäcktsfärden. Det var jag, matte, husse, Eros, Ninja och Olympia med från vår flock, med var även foxterrierna Peggy och hennes son Puzzel och deras matte Åsa. Som vanligt var det full fart i skogen. Jag och morsan kutade fram och tillbaka, hoppade över stenar och stubbar och hade skit kul. På tal om skit så lyckades Eros med en ganska kul grej. Kolla in bilden.
 
Eros lyckades picka in hålet i stenen med bajskorven. Bra jobbat Eros :) Min matte tyckte att det här var skit kul och bad Peggy och Puzzels matte Åsa som hade med sig sin kamera att ta kort på bedriften.

När vi hade busat ett tyckte de tvåbenta att vi skulle hoppa över ett dike, det var jätte mycket vatten och det lät jätte mycket, läskigt var d iaf. Hade hoppats på att min matte eller husse skulle bära mig över men inte gjorde d det, istället går de bara längre och längre bort. Hade inget annat val än att hoppa och det gick bara hejsan. Sedan forstatte buset och äventyret ett bra tag till.

Upptäckte att det inte är så bra att stå still i skogen :( Det finns något som kallas myror och som är riktigt otäcka om d biter en mellan trampdynorna. Usch och fy för myror, d borde förbjudas.

Vet inte vad som har hänt med Eros, hans favvo grej brukar vara att kissa 1000ggr då vi är ute, men igår var han mamma i hälarna hela tiden. Min matte och husse tror att hon ska löpa snart, kanske var det därför. Eros kallas ibland även för Kåt Eros och nu börjar jag förstå varför ;)

Som Olympia redan berättat så träffade vi en kille ensam i skogen, helt utan husse eller matte, han verkade superglad och jättebusig. Blev lite avundsjuk på honom och började planera en egen liten tur. Väl hemma var det inte speciellt svårt. Eftersom jag inte är speciellt stor var det bara att passa på att springa ut då husse och matte öppnade dörren. Man måste vara snabb som tusan för annars ropar de bara på en och man måste gå in igen. Hur som haver lyckades jag rymma utan att matte och husse såg mig. JIPPI! Var ute och kikade runt här på området ett tag men tyvärr såg Åsas granne mig och gick och skvallrade för henne. Skit tant. Sanna kom ut och hämtade mig och min upptäcktsfärd var slut. Men kul var det så länge det varade.

Har varit ute på en tur i skogen idag så jag är lite trött just nu, så jag ska ta och vila ett tag nu. Vi hörs och ses! ///DIva


Trött, tröttare, tröttast!!!!

Vi har varit ute på en jätte lång promenad/bustur i skogen. Jag, Pussel och Peggy lekte mest med pinnar. Leken går till på följande sätt:
1. Hitta en lagom stor pinne för tre munnar att gapa över samtidigt.
2. Alla tar ett fast grepp om pinnen.
3. Spring tillsammans med den i munnen och försök få omkull så många tvåbenta varelser som möjligt på en och samma gång.
SKIT SKOJ!!! Pröva själva får ni se.



Mitt ute i skogen kom en kompis springande utan vare sig husse lr matte? Snacka om tur den killen hade :) Tänk att inte behöva höra sitt namn 20ggr/min utan bara få leka helt fritt. Killen som kom hade nästan lika mycket DAMP som Puzzel(min foxterrier kompis). Tyckte husse var lite väl taskig då han tog mitt koppel satte fast killen. Kunde han inte låtit honom ha kul? Nä, alltid ska de där människorna komma och förstöra. Efter ett tags bus så kom iaf hans husse och vi sa hejdå :(

Nu ska jag ta och vila ett tag för är helt slut.. Vila upp mig lite så jag orkar busa lite mer i eftermiddag. Vi hörs! ///Olympia

Högenergi hund.

Haha.. d är jag, Diva. När jag är vaken måste jag ALLTID ha något att göra. Roligast är när min husse och matte inte är hemma för då kan jag hitta på en massa, massa bus som man inte får göra. Igår då min matte var ute och gick med de andra i flocken passade jag på att riva ut en hel rulle med bajspåsar, skitkul... I förrgår hoppade jag upp i en fotölj och rev ner en väska som min matte hade med sig i helgen när vi var på utställning. I den låg en hel påse med köttbullar, mums. Som sagt var... D sägs att jag är en högenergi hund, undra varför??? Kram/ Diva

Världens lataste amstaff ;)

Min matte och husse tycker att jag är världens lataste amstaff, kan inte riktigt förstå varför?! Visst att jag kanske inte tycker att det är super roligt att gå i ett koppel och alltid gå dit dom vill men det tycker jag att de borde fatta... men vad kan man förvänta sig av dessa människor??? Idag då min matte var ute och gick med mig så höll hon en godis i handen som luktade supergott och självklart följde jag henne precis vart hon gick för att få en smakbit. Vad tror ni att min matte gjorde då?? Jo, hon sa FOT och gav mig godisen.... va f... betyder FOT? Är det ett nytt ord för varsegod? Varför skulle hon annars säga FOT och sen ge mig godiset?! Vad skulle det annars kunna betyda? Någon klok hund där ute som vet???

Ibland förstår jag inte riktigt vad de håller på med... min husse t.ex. brukar komma med något som kallas tejp och vira de runt mina öron, VARFÖR? Jo, för att de tycker att jag har fula öron och vill att d ska ligga på ett speciellt sätt. Vem orkar bry sig om d? Mycket ska man vara med om som hund. Här kommer en bild på mina öron och d dom kallar tejp.

Man ser bara dum ut i det! Så snälla husse och matte, sluta med dom där dumheterna. Säger som ni brukar säga till mig då jag gör något som ni inte tycker om. NEJ!!!!!!!!
Nu ska jag lägga mig och sussa ett tag och hoppas på att husse kommer hem och ger mig lite mat. /// Olympia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0